Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΟΧΙ στην αποβολή (από όλα τα σχολεία) του μαθητή που μουτζωσε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...καντε το share παντου


ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ

ΘΑ μας βρουν απέναντυ αν τομήσουν να αποβάλουν από όλα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (αν και αυτο δε θα πρεπε να ταν τιμωρία) τον ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗ της σημαιας....
Αν δειτε τους επίσημους μιλάγανε στα κινητα....
Αυτοί που παριστάνουν τους επίσημους και μιλούν στα κινητά, αυτοί είναι τα καθίκια που προσβάλουν τους θεσμούς και όλοι όσοι κάθονται δίπλα τους και ξίνουν τ’ απ’ αυτά τους καθιστοί, προσβάλουν τους θεσμούς, τη σημαία, τη πατρίδα.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Σκέτος πειρασμός το κορίτσι της Puma!

Πότε το περπάτημα ή το τζόγκινγκ γίνεται ενδιαφέρον; Όταν έχεις δίπλα σου την Kimberley Walsh!

Αυτό, λοιπόν, φαίνεται πως σκέφτηκε η Puma και έτσι τώρα μπορούμε να απολαμβάνουμε τη σέξι φωτογράφηση της 29χρονης Κimberly.


Φορώντας γύρω από το λαιμό της τα αθλητικά παπούτσια της εταιρίας η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Girls Aloud» (ελληνιστί τα Φωναχτά Κορίτσια) ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και ανεβάζει τη θερμοκρασία του ανδρικού πληθυσμού στα ύψη.

Πάρτε μια γεύση…

Φτωχαίνουμε μέρα με τη μέρα

Δραματική είναι  η επιδείνωση που καταγράφεται στο  βιοτικό επίπεδο του μέσου  Έλληνα πολίτη, ακόμα και ΠΡΙΝ την  εφαρμογή όλου του πακέτου των  μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, πολύ περισσότερο τώρα, μετά το «κούρεμα» και τα όσα αυτό θα φέρει στην καθημερινότητά μας.

Ήδη με βάση τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής  και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής  Τράπεζας τα πρώτα δείγματα της καταιγιστικής  «αναδιάρθρωσης» στη ζωή των Ελλήνων καταγράφονται στα γκισέ των τραπεζών, όπου η εκροή καταθέσεων είναι καθημερινή και τις περισσότερες φορές δεν αφορά σε ιδιώτες που σπεύδουν να «βγάλουν» τα λεφτά τους στο εξωτερικό για λόγους … ασφαλείας, αλλά σε μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες, στον μέσο

Τέσσερις ψηφοφορίες - πρόκληση για την κυβέρνηση

Με τον  πολιτικό χρόνο να έχει συμπυκνωθεί  και τα δεδομένα να αλλάζουν καθοριστικά  από εβδομάδα σε εβδομάδα, η κυβέρνηση  καλείται μέχρι το τέλος του χρόνου να αντέξει σε τέσσερις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή. Επιπλέον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πιέζονται με πρωτοφανή τρόπο από τους πολίτες και ζητούν επιτακτικά πολιτικές πρωτοβουλίες από τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να εκτονωθεί η οργή του κόσμου, η οποία ολοένα και εντείνεται.

Το «κούρεμα»  κατά 50% μέρους του χρέους έκανε πολλούς  στο κυβερνόν κόμμα να χαμογελάσουν και να πάρουν μια βαθιά ανάσα  για τις επόμενες εβδομάδες, όμως πριν καλά

Γελοιογραφίες

tanea.gr

Για το τέλος Δεκεμβρίου αναβάλλεται η δίκη του Μουμπάρακ

Η δίκη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά και δολοφονίες διαδηλωτών αναβλήθηκε για την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.

Η αναβολή οφείλεται στην αναμονή απόφασης για πιθανή αντικατάσταση του προέδρου του δικαστηρίου, Άχμεντ Ρεφάατ, μετέδωσε το επίσημο αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ.

Μαζί με τον Μουμπάρακ δικάζονται οι γιοι του Αλάα και Γκαμάλ, ο επιχειρηματίας Χουσέιν Σάλεμ, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Χαμπίμπ ελ-'Αντλι και έξι συνεργατών του πρώην προέδρου, πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου δικηγόροι των οικογενειών των θυμάτων είχαν ζητήσει την αντικατάσταση του προέδρου του δικαστηρίου κατηγορώντας τον ότι διεξάγει τις ακροαματικές διαδικασίες κατά τρόπο που «δεν συνάδει με τη δικαιοσύνη».

Το εφετείο του Καΐρου αναμένεται να αποφανθεί για το θέμα αυτό στις 26 Δεκεμβρίου.

Η δίκη του βαριά άρρωστου Μουμπάρακ, ο οποίος εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί στις 11 Φεβρουαρίου μετά τη μεγάλη λαϊκή εξέγερση, άρχισε στις 3 Αυγούστου.



tanea.gr

Ανοίγουν οι καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία


Στην τελική ευθεία εισέρχεται η συμφωνία για τη φορολόγηση καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες που διατηρούν Έλληνες και δεν προκύπτουν από τα εισοδήματά τους, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βέρνη οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Ελβετίας. «Με τον τρόπο αυτό, η Ελλάδα θα εισπράξει σημαντικούς διαφυγόντες φόρους, πολλών ετών ή θα πληροφορηθεί στοιχεία που θα της επιτρέψουν να εντοπίσει κραυγαλέες περιπτώσεις φοροδιαφυγής», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.


Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, «την περασμένη Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στόχο την προώθηση διμερούς συμφωνίας για