Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πίσω στην καθημερινότητα η Δέσποινα Βανδή

Mετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της με την Έλλη Κοκκίνου και τον Κώστα Καραφώτη στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην καθημερινότητά της στην Αθήνα έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου “Fever” μαζί την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» την απαθανάτισε σε έξοδό της στην Κηφισιά λίγο πριν γευματίσει μαζί με την συνεργάτιδά της Μαίρη Γεωργού.



www.protothema.gr

Δούκισσα Νομικού: Νιώθω ασφάλεια στο πλευρό του Χρήστου

Η Δούκισσα Νομικού μιλά επιτέλους ανοιχτά για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη για την οποία παραδέχεται ότι δεν περίμενε να εξελιχθεί τόσο σοβαρά.

«Τίποτα δεν περίμενα, αλλά αυτή είναι η μαγεία στον έρωτα. Όλες μου τις σχέσεις τις παίρνω στα σοβαρά, γι’ αυτό είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Αυτό που ζω ούτε το περίμενα ούτε ήξερα ότι υπάρχει», λέει στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» η παρουσιάστρια και συνεχίζει: «Και πάλι δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τα προσωπικά μου. Έχω αμηχανία, αλλά ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το αποφύγω. Δεν θα έλεγα ψέματα ούτε θα κορόιδευα τον κόσμο. Είμαι πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια στο πλευρό του και δεν θέλω να το κρύβω. Εξάλλου, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

Της έχει κάνει τελικά πρόταση γάμου ο τραγουδιστής; «Όχι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά σε αυτή τη  σχέση. Προσωπικά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχω ανάγκη να είμαι ερωτευμένη. Η σχέση μου με ηρεμεί και μου δίνει ώθηση στη δουλειά μου».
 
Τέλος, αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει μαμά από τότε που ήταν μικρή: «Προσωπικά θέλω να γίνω μαμά από τα 14. Αυτό το συναίσθημα έχει ξυπνήσει από πολύ νωρίς σε μένα, μια και έχω ακούσει τα περιβόητα καμπανάκια από πολύ μικρή».



www.protothema.gr

Οι έφηβοι τα «τσούζουν» από τα 13


Η ηλικία έναρξης της χρήσης διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξη των συμπεριφορών των εφήβων, επιβεβαιώνει η έρευνα που παρουσιάζουμε σήμερα αναφορικά με τη συμπεριφορά των νέων 11-15 ετών σε σχέση με τη χρήση νόμιμων και παράνομων εξαρτησιογόνων ουσιών.
Παρ' όλο που η χώρα εμφανίζει ακόμη χαμηλά ποσοστά ανάμεσα σε 40 χώρες στη χρήση κάνναβης, της πρώτης παράνομης ουσίας που χρησιμοποιούν οι έφηβοι, ανησυχητικά αυξημένη παρουσιάζεται η χρήση του αλκοόλ με μέση ηλικία έναρξης της κατανάλωσης τα 13 έτη.
Η αναγκαιότητα της πρόληψης και μάλιστα στοχευμένης και εξειδικευμένης προβάλλει στην

Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"


Την έντονη αντίθεσή του με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος με θέμα την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επιστρέφοντας από τις Κάννες, όπου ακολούθησε τον πρωθυπουργό στην Σύνοδο Κορυφής.
Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως ««Η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι μια ιστορική κατάκτηση της χώρας που δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από την διεξαγωγή δημοψηφίσματος». Παράλληλα φαίνεται να διαφωνεί και με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την δανειακή σύμβαση αφού ζητά άμεση εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.
Επίσης άφησε να εννοηθεί πως η άποψή του είναι να εγκαταληφθεί η ιδέα διεξαγωγής δημοψηφίσματος αυτή τη στιγμή, αφού «αυτό που προέχει, χωρίς καμία περίσπαση ή

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗN ΠΗΓΗ ΔΟΥΜΠΙΩΝ


Μια σειρά ερωτημάτων θέτει η μείζονα αντιπολίτευσης του ΔΣ Πολυγύρου αναφορικά με την Ιαματική Πηγή των Αγίων Αποστόλων της τοπικής κοινότητας των Δουμπιών.
Το 2006 ο πρώην Δήμος Ανθεμούντα, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,παραχώρησε την εκμετάλλευση της Ιαματικής Πηγής των Αγίων Αποστόλων της Τ.Κ Δουμπιών στην εταιρεία “Οινοποιία Ε. Μαλαματίνας και Υιοί Α.Ε.Β.Ε” συμμετέχοντας στην συσταθείσα Α.Ε με ποσοστό 33% του μετοχικού κεφαλαίου.
Προς το σκοπό αυτό υπογράφει Ιδιωτικό Συμφωνητικό μεταβιβάσεως μετοχών και όρων συνεργασίας, μεταξύ της εταιρείας “Οινοποιία Μαλαματίνα” και του  πρώην Δήμου Ανθεμούντα.
Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του ΔΣ Πολυγύρου ζητούν από το

Παγκόσμιος Διασυρμός της Ελλάδας


Το σκληρό τελεσίγραφο που έθεσαν Γερμανία και Γαλλία στον Γ. Παπανδρέου παίζει στις πρώτες ειδήσεις σε όλα τα media του κόσμου σήμερα από Ευρώπη και ΗΠΑ μέχρι Αυστραλία και Κίνα.

Όλοι οι ηγέτες και  τα ΜΜΕ  του κόσμου λοιδορούν, κατηγορούν και καταγγέλλουν ότι βάζουμε σε κίνδυνο το ευρώ και την παγκόσμια οικονομία με κινήσεις ασυναρτησίας με αποτέλεσμα η χώρα μας να διασύρεται σε πρωτοφανή βαθμό και ένταση.

Οι FT εστιάζουν στο γεγονός ότι η Ευρώπη σταματάει τη βοήθεια προς την Ελλάδα μέχρι να

Εκτός καλλιέργειας το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι ΜΟΝ810


Απαγορεύεται με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Δριβελέγκα, η καλλιέργεια αραβοσίτου που έχει υποστεί τη γενετική τροποποίηση ΜΟΝ810.
Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το υπουργείο, ίσχυε αντίστοιχη απαγόρευση, που όμως αφορούσε μόνο τις εγγεγραμμένες ποικιλίες υβριδίων του κοινοτικού καταλόγου. Το γεγονός αυτό οδηγούσε στην αναγκαιότητα της περιοδικής ανανέωσης για κάθε νέο υβρίδιο που εμφανιζόταν στην αγορά.
Ο υφυπουργός υποστήριξε πως συνεχίζεται αταλάντευτα η πολιτική απαγόρευσης «της καλλιέργειας τροποποιημένων φυτών στην Ελλάδα. Επιπλέον, οι έως τώρα διαδικασίες απλοποιούνται και

ΠΑ - ΣΟΚ για τον Γ. Παπανδρέου


Εξ οικείων τα βέλη για τον πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται σε δεινή θέση λίγες μόνο ώρες μετά το ναυάγιο στις Κάννες όπου Μέρκελ και Σαρκοζί υπαγόρευσαν στην ουσία τους όρους του δημοψηφίσματος. Ο υπουργός Οικονομικών διαφοροποιείται ανοιχτά λέγοντας «Η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι μια ιστορική κατάκτηση της χώρας που δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από την διεξαγωγή δημοψηφίσματος». Την ίδια στιγμή άλλα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου ζητούν έκτακτη σύγκληση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, ενώ τόσο η βουλευτής Εύα Καϊλή όσο και η Έλενα Παναρίτη δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Παράλληλα ο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να