Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

O «τροϊκανός» γΑΠ, blogger !

Το Κακό Συναπάντημα στον Στανό Χαλκιδικής στις 26 Αυγούστου



Σέξι θηλυκοί «μονομάχοι» στην άμμο!

 
Την εποχή του 90' τα σόου πυγμαχίας τύπου Cats με τον θρυλικό Hulk Hogan να δίνει ατελείωτες μάχες για να νικήσει τον εχθρό του, καθήλωναν πολύ κόσμο μπροστά από τις οθόνες.

Κάτι τέτοιο στην πιο λαιτ μορφή του αναβιώνει τώρα και στο Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια συγκεκριμένα, εκεί όπου αιθέριες υπάρξεις μάχονται σώμα με σώμα, προκειμένου να εξοντώσουν την εκάστοτε αντίπαλό τους. Κι όλα αυτά για λογαριασμό των νέων γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς Beverly Hills 90210.

Η ηθοποιός AnnaLynne McCord γνωστή και ως «AL Mac» , όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, έχει ήδη εξοπλιστεί και δηλώνει έτοιμη να τα δώσει όλα στον αγώνα. Φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό πράσινο μπικίνι, πιο μυώδης και γυμνασμένη από ποτέ, παλεύει για να πετύχει την πιο άγρια λήψη.

Let the games begin girls….
Πηγη:protothema.gr

Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές στην Κέρκυρα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες το απόγευμα στις νοτιοδυτικές ακτές της Κέρκυρας, σε μια απόσταση 25 χλμ.

Πεζοπόρο τμήματα της πυροσβεστικής βρίσκονται μέσα στα αποκαΐδια, προκειμένου να σβήσουν και την τελευταία εστία φωτιάς, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που ευνόησαν το καταστροφικό πύρινο μέτωπο έχουν κοπάσει και σήμερα είναι μέτριοι, εντασης 4-5 μποφόρ.

Χθες, η φωτιά, λόγω των ισχυρών ανέμων, έφτασε μέχρι την παραλία και απείλησε κατοικίες και τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι έρευνες των πυροσβεστών, σε συνεργασία με την αστυνομία, για τον εντοπισμό ανθρώπων που τυχόν εμπλέκονται στις φωτιές συνεχίζονται, ενώ οι

Ψάχνουν 5,4 δισ. ευρώ το μήνα!


 
Βροχή θα αρχίσουν να έρχονται τα σημειώματα της εφορίας. Το υπουργείο Οικονομικών καλείται να εισπράξει 27,19 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους  προκειμένου να κλείσει χωρίς προβλήματα ο προϋπολογισμός. Για να γίνει αντιληπτό τι μας περιμένει να λάβουμε υπόψη ότι σε επτά μήνες τα καθαρά έσοδα του κράτους ήταν 26,8 δισ. ευρώ. Ότι έκαναν σε επτά μήνες τώρα θα πρέπει να γίνει σε ένα πεντάμηνο, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μήνα θα πρέπει να μπαίνουν στα δημόσια ταμεία 5,4 δισ. ευρώ!
 
πηγη:protothema.gr

Εσφαξε τον αδερφό του


 
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες τη νύχτα στην Αργυρούπολη, όταν δύο αδέρφια 28 και 38 χρονών, χρήστες ναρκωτικών ουσιών, διαπληκτίστηκαν έντονα, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να μαχαιρώσει στο λαιμό τον αδερφό του.

Ο δράστης κατά τη διάρκεια έντονου τσακωμού με τον αδελφό του για θέματα που αφορούσαν την εξάρτησή τους, μέσα στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν στην Αργυρούπολη, άρπαξε κουζινομάχαιρο μήκους 21 εκατοστών και κατάφερε θανατηφόρο

Ποιοι θα χάσουν το ΑΦΜ τους!




 
Χωρίς ΑΦΜ θα μείνουν ξαφνικά από 1ης Σεπτεμβρίου δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και επιχειρήσεις. Το υπουργείο Οικονομικών προχωρά στην … απενεργοποίηση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου στο Τaxisnet, με αποτέλεσμα από 1η Σεπτέμβρη να μην μπορούν πλέον να έχουν συναλλαγές με την εφορία όλοι όσοι επιλεγούν προς διαγραφή.

Όπως αναφέρει η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών, από 1η Σεπτεμβρίου, καθίστανται ανενεργά τα ΑΦΜ που:
 
α) δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και φόρου προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.) για δύο συνεχόμενα έτη ή

β) από έλεγχο ή αυτοψία της Φορολογικής Αρχής προκύπτει ότι δεν υφίσταται οικονομική δραστηριότητα της επιχείρησής ή

γ) από έλεγχο ή αυτοψία της Φορολογικής Αρχής προκύπτει ότι

Ο δεκάλογος προστασίας από τις εισπρακτικές εταιρείες


Το πράσινο φως, στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση για τη θωράκιση του νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τη λειτουργία των εισπρακτικών εταιρειών, που ισχύει από το 2009 αλλά αποδείχθηκε ανεπαρκές, ανάβει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Με πολυσέλιδο έγγραφό της προς τον γενικό γραμματέα Καταναλωτή, η Αρχή διατυπώνει κυρίως νομοτεχνικές παρατηρήσεις για το προσχέδιο νόμου που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.
Με τις νέες ρυθμίσεις επιχειρείται να μπει φρένο στο κυνήγι των οφειλετών και να οριοθετηθούν οι κανόνες και οι υποχρεώσεις που οφείλουν να τηρούν οι «εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών», όπως έχουν μετονομαστεί οι εισπρακτικές εταιρείες, αλλά και οι τράπεζες και άλλοι δανειστές (εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, πολυκαταστήματα κ.λπ.), με στόχο την προστασία των δανειοληπτών από

«Αν δεν μπορέσει η αστυνομία, θα έρθει ο στρατός», δηλώνει ο Κάμερον


Τελευταία ενημέρωση:
Η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει το στρατό σε περίπτωση που επαναληφθούν τα βίαια επεισόδια των προηγούμενων ημερών, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντ. Κάμερον στο κοινοβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με θέμα τα βίαια επεισόδια των τελευταίων ημερών σε όλη τη Βρετανία. Ο Κάμερον κατηγόρησε τη Μητροπολιτική Αστυνομία για λάθος χειρισμούς στην αντιμετώπιση των ταραχών, τις οποίες προκάλεσαν «εγκληματίες και συμμορίες», όπως είπε.
"Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να βεβαιωθεί ότι λαμβάνονται υπόψη όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το αν υπάρχουν κάποιες αποστολές που μπορεί να αναλάβει ο στρατός ώστε περισσότεροι αστυνομικοί να είναι διαθέσιμοι στην πρώτη γραμμή", δήλωσε ο

Στα ύψη η ανεργία το Μάιο


Στο 16,6% εκτοξεύτηκε το ποσοστό ανεργίας τον περασμένο Μάιο, παρά τις εποχικές προσλήψεις λόγω τουριστικής περιόδου, έναντι του 12% ένα χρόνο πριν με τον συνολικό αριθμό των ανέργων να έχει αυξηθεί κατά 36,6%, φτάνοντας τα 822.719 άτομα.
Οι απασχολούμενοι, μέσα σε ένα μόλις μήνα (Απρίλιος – Μάιος 2011) μειώθηκαν κατά 51.804 άτομα. 

Η ανεργία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας,  πλήττει δυσανάλογα τις γυναίκες και τους νέους (15 – 24 ετών) καθώς τα ποσοστά φτάνουν στο 20% και στο 40,1% αντίστοιχα. Αρκετά πάνω από τον