Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

καλημέρα σας και καλό σας μήνα!

Επιτέλους ήρθε ο αύγουστος!! Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού!! Με την μεγάλη την πανσέληνο και τις εκδηλώσεις!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Π. Οικονόμου: Αυτόφωρο μόνο για τους μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου


Από αύριο, Δευτέρα, 1η Αυγούστου, αρχίζουν να εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, σύμφωνα με τις οποίες οι οφειλέτες πόσου άνω των 5.000 ευρώ μπορεί να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, επειδή το αδίκημα είναι διαρκές, ενώ προβλέπονται και ποινές φυλάκισης.
Πρόθεση, πάντως, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, είναι να κινηθεί αρχικά προς την κατεύθυνση των μεγαλο-οφειλετων. Αυτό προκύπτει και από δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Παντελή Οικονόμου στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με την οποία «Δεν πρόκειται να

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα Κυριακή. Ωστόσο, όσοι εκδρομείς αποφασίσουν να κατευθυνθούν προς τη Βόρεια Ελλάδα  καλό θα ήταν να πάρουν μια ομπρέλα μαζί τους καθώς τις θερμές ώρες της ημέρας στη κεντρική ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν καταιγίδες.
Όσοι πάλι ετοιμάζεστε να επισκεφτείτε κάποιο νησί του Αιγαίου ή του Ιονίου εκτός από τους ισχυρούς ανέμους δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε άλλο.

Επίσης  στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά, στα βόρεια και πιθανώς στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη έως 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

πηγη:protothema.gr

Η Σάσα ξέρει να παίζει «μπάλα»!

Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο sexy Ελληνίδες με πολύ πλούσιο... βιογραφικό από ποδοσφαιριστές.


Η ξανθιά καλλονή Σάσα Μπάστα έχει δηλώσει ανά καιρούς πως παρόλες τις φήμες που τη θέλουν να τρελαίνεται για τα αγόρια με τις φανέλες, η ίδια ισχυρίζεται οτι οι αθλητές την κυνηγούν και όχι αυτή.

Ο πρώτος και ο... καλύτερος που έπεσε στα «δίχτυα» της 24χρονης από την Ξάνθη ήταν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.Ο επόμενος που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα κάλλη της Σάσας ήταν ο Γιάννης Μανιάτης.Για αρκετό διάστημα βρισκόταν στο πλευρό του Αντρέα Αρκουμάνη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Βύζαντα  Μεγάρων, ενώ τέλος, δημοσιεύματα ήθελαν και τον Κώστα Μήτρογλου να την  πολιορκεί.

Σίγουρα για τη Σάσα, δεν είναι το μόνο επάγγελμα που την ελκύει καθώς για τους περισσότερους άντρες είναι απλά ακαταμάχητη.

πηγη:protothema.gr

Επέστρεψαν τα «χρυσά» κορίτσια!

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των γυναικών, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σανγκάης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε λίγο μετά τις 12:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έτυχε αποθεωτικής αποδοχής από τον κόσμο, η πλειοψηφία του οποίου ήταν συγγενείς, που βρισκόταν στο αεροδρόμιο.

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Γιώργος Μορφέσης, ο οποίος έδειξε ξαφνιασμένος από την υποδοχή του κόσμου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται. Είμαι υπερήφανος. Είμαι χαρούμενος που κάναμε τους Έλληνες για λίγο καιρό να σκέφτονται διαφορετικά. Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένειά μου και τους φίλους, που χαίρονται για μας. Ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ».

πηγη:protothema.gr

Γ. Παπανδρέου: «Τι θέλετε; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;»

Την προπερασμένη Πέμπτη, σχεδόν στο μέσον των συζητήσεων της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει επικίνδυνα για την Ελλάδα. Οι Γερμανοί ήταν διστακτικοί, οι Γάλλοι όχι και τόσο σίγουροι, οι Ολλανδοί δύσκολοι,οι Φινλανδοί ζητούσαν εγγυήσεις και οι Σλοβάκοι ήταν άκαμπτοι, όπως συνήθως συμβαίνει με τους νεοφώτιστους. Φαινόταν ότι η επιμήκυνση θα ήταν μικρή, τα επιτόκια υψηλά και γενικώς η βοήθεια μίζερη,τρεις το λάδι- τρεις το ξίδι,μπακάλικα πράγματα, χωρίς πνοή, χωρίς προοπτική. Ο κ. Παπανδρέου ίδρωνε και ξεΐδρωνε, ένιωθε ότι τα προσφερόμενα ήταν λειψά,δεν έλυναν το πρόβλημα και, το κυριότερο, δεν προσέφεραν ισχυρό επιχείρημα στην ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει με αποφασιστικότητα το έργο της στην Αθήνα. Εκεί λοιπόν, μπροστά σε ένα ενδεχόμενο μικρό ελληνικό ναυάγιο, έλαβε τον λόγο και φέρεται να είπε στην Ανγκελα Μέρκελ, στον Νικολά Σαρκοζί και στους υπόλοιπους ηγέτες ότι «με αυτά εγώ δεν ανεβαίνω στο αεροπλάνο, δεν φεύγω από ΄δώ, δεν μπορώ να γυρίσω στην Αθήνα με άδεια χέρια». 

πηγη:tovima.gr

Επανέρχονται οι αμερικανικές πατέντες για τα γονίδια του καρκίνου του μαστού

Προηγούμενη δικαστική απόφαση, που ακύρωνε τις πατέντες μιας εταιρείας για τα δύο σημαντικότερα γονίδια του καρκίνου του μαστού, ακυρώθηκε τελικά από αμερικανικό ομοσπονδιακό εφετείο, σε μια υπόθεση που παρακολουθεί στενά η βιομηχανία βιοτεχνολογίας και οργανώσεις ασθενών.

Αντίθετα με ό,τι ισχύει στην Ευρώπη, όπου τα ανθρώπινα γονίδια γενικά δεν μπορούν να κατοχυρωθούν με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το αμερικανικό σύστημα έχει απονείμει πατέντες για την απομόνωση συγκεκριμένων γενετικών αλληλουχιών, καθώς και για τις ιατρικές εξετάσεις που αφορούν αυτές τις αλληλουχίες.

Η βιομηχανία υποστηρίζει ότι οι πατέντες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες ταξί, μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης της Ομοσπονδίας τους.

Για σήμερα, Κυριακή, προγραμματίζουν να σηκώσουν τις μπάρες στα διόδια: Ρίου, Πάτρας, Αφιδνών, Κορίνθου και Μαλγάρων.

Επίσης, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, από ιδιοκτήτες ταξί.

Εξάλλου, το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν, με αφορμή τον κατάπλου κρουαζιερόπλοιου, προκειμένου να εμποδίσουν την μεταφορά των επιβατών του με

Αρχίζει ο διάλογος για το νέο φορολογικό σύστημα

Ο διάλογος για τις αλλαγές για το ΦΠΑ, την επανεξέταση των φοροαπαλλαγών, τις αλλαγές στη φορολογία ακινήτων και τις αλλαγές στη φορολογία επιχειρήσεων ξεκινά τη Δευτέρα με την πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα. Η πρώτη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει το νομοσχέδιο το Σεπτέμβριο.

«Λόγω της ταχύτητας και της πίεσης μπορεί να υπάρχουν μέτρα τα οποία είναι στις λεπτομέρειές τους και

Mαρτυρία από Σύνταγμα:Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ και των Τραπεζιτών σε επέλαση.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



Tην στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο συνεχίζει να επικρατεί μια συνομωσία σιωπής για το τρομερό έγκλημα της εξουσίας που γίνεται ακόμη στο Σύνταγμα. Η κατάληψη λεηλατήθηκε από τις δυνάμεις καταστολής.Δεν σεβάστηκαν ούτε το ιατρείο του συντάγματος, ούτε τίποτα.Τα έλιωσαν και τα ισοπέδωσαν ΟΛΑ. Ένας εφιάλτης που ζητά την κάθαρση του...

Τώρα που θέλουν να κρύψουν τι έγκλημα έκαναν στο Σύνταγμα, είναι εξαιρετικά πολύτιμο να βγουν όσο γίνεται περισσότερες άμεσες μαρτυρίες από αγωνιστές που έζησαν τον εφιάλτη της 30 Ιούλη.Το κείμενο αυτό είναι μια τέτοια μαρτυρία ζυμωμένη με το κοινό βίωμα με άλλους συντρόφους του Συντάγματος.

Καιρό τώρα περιμέναμε μια

Απόφαση Δήμου Πολυγύρου για τα σκουπίδια Δήμου Αριστοτέλη


Απόφαση Δήμου Πολυγύρου για τα σκουπίδια Δήμου Αριστοτέλη
Στις 27 Ιουλίου δημοσιεύτηκε στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου που αφορά τα απορρίμματα του Δήμου Αριστοτέλη και την υποδοχή τους από τον ΧΥΤΑ Πολυγύρου.
Η απόφαση αυτή του Δημοτικού

Περισσότερο ρευστό από τις ΗΠΑ έχει πλέον η Apple στα ταμεία της

Ουάσινγκτον
Η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας του κόσμου έχει πλέον μεγαλύτερο απόθεμα ρευστού από ό,τι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

Όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία του αμερικανικού υπουργείου Οικονομίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στο ταμείο τους λειτουργικό απόθεμα 73,7 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα όμως με τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple για το τρίμηνο που έληξε στις 25 Ιουνίου, η εταιρεία έχει απόθεμα 76,4 δισ. δολαρίων σε μετρητά και σε περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ρευστοποιηθούν άμεσα.

Η είδηση έρχεται την ώρα που η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων πασχίζει να καταλήξει σε συμβιβασμό για να αποφύγει τη στάση πληρωμών και να διατηρήσει την υψηλή βαθμολογία της στους

Καλημέρα σας!!!

Αστυνομικός διαχειριστής group επιθέσων στο facebook


Από tvxs.gr : Δικογραφία σε βάρος 23χρονου αστυνομικού, ο οποίος ήταν διαχειριστής ομάδας στο facebook και παρότρυνε άλλους αστυνομικούς στη διάπραξη βίαιων επιθέσεων σε αντιεξουσιαστές, ή άλλα άτομα, σχηματίζεται από το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 23χρονος αστυνομικός, είχε δημιουργήσει.. και διαχειριζόταν το group στο facebook, με τίτλο «Ομάδα ΔΕΛΤΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ», εδώ και τέσσερις μήνες, χωρίς να έχει σχέση με την ομάδα ΔΕΛΤΑ, καθώς υπηρετεί σε άλλη υπηρεσία της Αττικής και αναρτούσε εμπρηστικά σχόλια και προτροπές, που