Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ηλεία:Άγριο έγκλημα στη λαϊκή αγορά Αμαλιάδας-Ένας άνδρας νεκρός και μια γυναίκα χαροπαλεύει

Όλα συνέβησαν λίγο  μετά  τη 1 το μεσημέρι, ώρα κατά την οποία η λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας ήταν κατάμεστη από κόσμο. Ξαφνικά, ένας 30χρονος άνδρας με ένα δίκαννο, πυροβολεί δύο φορές.
Τη μία φορά, έναν 31χρονο άνδρα, από την Αμαλιάδα και τη δεύτερη μία 19χρονη κοπέλα, από την ίδια πόλη. Ο άνδρας πέφτει νεκρός και η κοπέλα τραυματίζεται σοβαρά. Επικρατεί πανικός και τρόμος.
Σοκαρισμένοι, οι αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να πιστέψουν τι συμβαίνει. Ασθενοφόρο μεταφέρει τον νεκρό και την τραυματισμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είχε
οικογενειακές διαφορές με τα θύματα.
Οι πληροφορίες ακόμα και μέσα από αστυνομικές πηγές είναι συγκεχυμένες. Μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο ανέφεραν πως ο δράστης κρατώντας μια μονόκαννη καραμπίνα πυροβόλησε εν ψυχρώ το θύμα και στη συνέχεια λίγα μέτρα πιο κάτω κυνήγησε και πυροβόλησε την κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα.
Συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν στο χώρο της λαϊκής αγοράς, εξαγριωμένοι κυνήγησαν το δράστη που συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς. Οι σκηνές που ακολούθησαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, δεν περιγράφονται καθώς συγγενείς του θύματος και του δράστη βρέθηκαν αντιμέτωποι στον ίδιο χώρο και με βάση μαρτυρίες υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τους. Με βάση άλλες πληροφορίες, δράστης και θύμα ήταν συγγενής.

πηγη:thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου